Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stresszmenedzsment tréning díjak céges tréning esetén

Céges stresszmenedzsment képzés

Vállalati stresszmenedzsment programjainkat akár angolul, akár magyarul, az ügyfél 4-5-6  munkatársa veheti igénybe.
A céges stresszmenedzsment-tréning helyszínét egyeztetjük, a képzés különleges esetekben lehet az ügyfél telephelyén is, de az esetek 99%-ban ez ellenjavallott.

Célszerű ha a kollégák NEM a cég területén vannak a céges tréning idején. Az nem stresszmenedzsment tréning, hogy az irányított imagináció pillanatában kopogtat egy asszisztens, hogy "bocs, de a nagyon fontos ügyfél van a vonalban" (lévén a résztvevő kikapcsolta a mobilját)... vagy, hogy a termelésben éppen most tört ki a III. világháború.
Az ideális helyszín egy kis, nem zajos, jó levegőjű helyen lévő konferencia-hotel. 
A stresszmenedzsment tréninghez szükség esetén projektort, flipchartot, írásvetítőt, laptopot készséggel biztosítunk.

 

Stresszmenedzsment-tréning díj céges tréning esetén (a koronavírus-járvány idején tartott skype-os / on-line / zoom tréningek díjait az arról szóló menüpontban találod):

 • 2-napos, "klasszikus", céges stresszkezelés tréningjeink díjára a tréning éven belüli idejétől és a rendelt tréningek számától függően készséggel teszünk ajánlatot 
   
 • tananyag díja 4990 Ft/db 
   
 • A céges stresszmenedzsment tréning helyszínét megállapodásunktól függően vagy a megrendelő biztosítja vagy mi biztosítjuk.

  Általunk biztosított helyszín esetén a helyszín bérlete, az ebédek és bekészítések költsége a megrendelőt terheli.
  Ajánlatot az időpont vagy időpontok és helyszín(ek) függvényében adunk.
  Természetesen nem mindegy, hogy a tréninget szeptemberi hétköznapon börzsönyi hegyi szállóban vagy a síszünetben Ausztriában és hétvégén 
  tartjuk-e.
   
 • A bentlakásos stresszmenedzsment tréningek díja a normál díjnál magyarországi wellness hotelt feltételezve fejenként 29.000 Ft+áfa/ nap összeggel magasabb. A nettó 29.000 Ft / fő / éj felár ellenében a céges tréning résztvevője egyágyas elhelyezést, és félpanziós ellátást kap.