Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Online stresszmenedzsment coaching

header-concentration-problems.jpgOnline stresszmenedzsment coaching (zoom). 

 

Ne adj Isten már mellkasi panaszok. Vagy a vérnyomás. Remeg a szeme. Reflux. Fejfájás. Intim panaszok. Ilyen-olyan tünetek.
Van, akinek éppen / régóta párkapcsolati gondja van. Van, aki éppen vagy akár hosszabb ideje az egészsége miatt aggódik. Van, akinek a gyerek tanulásának megoldása kihívás. Van, akinek a szüleiről kell gondoskodnia. 
Ezer gond mellé jönnek "pluszban" a munkahelyi konfliktusok. A verbális agresszióval élő kollégák, a lenyelt békák, a kényszerhelyzetek tömege, a végigszenvedett értekezletek. Amikor minden nap valaki többször megnézi az óráját, hogy mennyi van még, amikor megváltónak érezzük a pillanatot, hogy végre lehet menni haza, akkor hívjon fel. +36209342760.
Beszélgessünk, hadd mutassuk be a coachingot, és ha tetszik, keresse meg a főnökét, kérjen lehetőséget stresszmenedzsment coachingra.

A cégnek is megéri, ha Ön nem mond fel, ha túléli a stresszt és nem kell személyzeti tanácsadóra, új ember betanítására költeni. Higgye el. A menedzsment eléggé tisztában van a fluktuáció árával. Mielőtt megkapja a jóváhagyást arra, hogy legyen stresszmenedzsment coach-a,
a főnöke részéről az lesz az első kérdés, hogy mennyibe kerül. Logikus, fordított helyzetben Ön is ezt kérdezné. Igen ám, de MI kerül mennyibe? Honnan tudná Ön előre, hogy mennyi ideig tart az Önt támogató stresszkezelés-coaching?
Sőt, ha minket megkérdez, mi sem tudjuk előre a választ anélkül, hogy megismertük volna a coaching-szükségletet. Online stresszkezelési coachingunk díjára az időtartam függvényében teszünk ajánlatot.


Kérjük hívjon fel, (+36209342760). Hadd mutatkozzunk be, beszélgessünk egy kicsit arról, hogy miben tudunk (ha tudunk) segíteni és készséggel megválaszoljuk a coaching-folyamattal kapcsolatos kérdéseit. Tételezzük fel, hogy kollégája / barátja ajánlása alapján, vagy azért, mert Ön volt már tréningünkön, és persze azért is, mert a telefonos beszélgetés során jól alakult a "kémia", érdemesek talál a bizalmára. Mi a következő lépés?
Kérünk egy kitöltött jelentkezési lapot, amely jelentkezést visszaigazoljuk és kiküldjük az ún. díjbekérőt. A coaching díj jóváírását követően mindkét fél leül egy webkamerás gép elé, és zoom-on indulhat a stresszkezelési coaching:

 • Bemutatkozás (kicsit) bővebben
 • Visszatérünk arra, hogy miért merült fel, hogy stresszmenedzsment coachingot kér
 • Az Ön stressztünetei
 • Személyes stresszorok, az Ön stressz-helyzetei
 • Az "underlying need", a gyökér-okok
 • Teszt a munkahelyi stresszről, az Ön stresszének felmérése
 • Az Ön immunitása, rezilienciája 
 • Mit tesz a stressz megelőzése, ill. a stresszel való megküzdés érdekében
   
 • A testre szabott megküzdés eszközeinek, technikái és azok gyakorlása. A stressz kiváltó okai függvényében lehet, hogy Önnel főleg problémamegoldó készségeket fejlesztünk és a stresszmenedzsment jórészt konfliktuskezelési fogásokból fog állni. Lehet, hogy kognitív intervencióval a stresszterhelés tényleg ÓRIÁSI hányadától lehet búcsúzni. Lehet, hogy Önnek stresszt a nyilvános beszéd okoz ...és két legyet ütve egy csapásra, a légzéstechnikát mint stresszoldást miniprezentációba illesztve gyakoroljuk. 
 • Lehet, hogy Önnek az elfogadást, átkeretezést, másként gondolkodást lehetővé tevő érzelemközpontú stresszmenedzsment tanítunk és gyakoroltatunk be.
 • Lehet, hogy az Ön stresszterhelésének nem kis hányada belülről jön, mert rabja az egyébként abszolút indokolt gondolatoknak (globális felmelegedés, pandémiák, kereszténység üldöztetése, Európa jövője, túlnépesedés, kemizálódás-átmérgeződés, mesterséges intelligencia hatalomátvétel stb.) 
 • Előre nem tudjuk, hogy mi lesz a stresszkezelési terápia, hiszen még nincs diagnózis, ezért a coaching tematika egy étlapnak, egy eszköztárnak tekintendő, amelyből a stresszorok és az Ön személye alapján kell választani. 
 • Szerencsére nem gyakori az olyan, amúgy aranyos HR-es, aki szimpatikus asszertivitással kéri a "PONTOS coaching tematikát" (!), ami kb. olyan, mintha a kórház vagy a házi orvos meg tudná adni előre úgy a terápiát, hogy fogalma sincs, hogy a) ki a beteg, és b) vakbél-gyulladás vagy zöldhályog .....
 • Ami biztos. A stresszmenedzsment coaching bizalmas és eredményes.